Audiovisuaalisen alan ammattilainen

Tuotamme videotuotannot ja livestriimaukset, tapahtumatekniikan, koulutus- ja luentotekniikan ja AV-laitteiden asennukset. Toimimme Salosta käsin koko eteläisen suomen alueella.

Palvelut

Omaamme laajan kokemuksen erilaisten ja eri kokoisten tapahtumien ääni-, valo- ja videoteknisistä toteutuksista. Laitteistomme on kattava ja se soveltuu pieniin ja keskisuuriin tapahtumiin. Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja palvelumme ketterää.

Videotuotanto ja livestriimaus

Tuotamme tapahtumien ja tilaisuuksien videoinnit ja  livestriimaukset erilaisille verkkoalustoille kuten YouTubeen, Facebookiin ja Twitchiin. Toimimme myös tuotantoyhtiönä ja tuotamme videosisältöä omien kanaviemme lisäksi monille muillekin alustoille. Olemme erikoistuneet urheilu-, musiikki ja kulttuuritapahtumien videoimiseen ja livestriimaamiseen.

Tapahtumatekniikka

Toteutamme pienten ja keskisuurten tapahtumien äänentoisto- valaistus- ja videointitekniikan ratkaisut. Tarjoamme laadukkaat laitteistot, osaavan henkilökunnan sekä kaikki tarvittavat lisäpalvelut onnistuneen elämyksen aikaansaamiseksi.

Koulutus- ja luentotekniikka

Toteutamme erilaisten puhetilaisuuksien tekniset toteutukset. Palveluumme kuuluu ammattitaitoinen teknikko ja tilaisuuden luonteen mukaan ääni- valo- ja videotekniikkaa. Tilaisuus voidaan videoida tallenteeksi tai se voidaan lähettää suorana livestriiminä. Toteutamme myös hybridikoulutusratkaisuja jotka yhdistävät lähi- ja etäosallistujat vuorovaikutteisella tavalla.

AV-laitteiden asennus- ja huoltopalvelu

Asennamme ja huollamme audiovisuaaliset laitteet kuten esimerkiksi erilaisten yritysten äänentoistojärjestelmät, kokoustekniikan laitteistot sekä näytöt ja screenit erilaisiin kohteisiin. Asennamme ja huollamme äänentoistolaitteistoja myös haastaviin kohteisiin kuten maneeseihin ja ulkokentille.

Bändeille treenikämppiä Turussa ja Salossa

Vuokraamme bändeille treenikämppiä. Treenikämpät ovat rakennettu ja varusteltu  juuri tähän tarkoitukseen soveltuviksi. Voit treenata meteliä pelkäämättä vaikka 24/7.